qode-eliptic-slider
De binnenvaart ontzorgen

Over ons

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw is een moderne, zeer goed gefaciliteerde scheepswerf met een lange historie (sinds 1907!). Aan de Donge in Geertruidenberg, centraal gelegen in het drukke Nederlandse vaargebied, ontzorgt ons jonge, betrokken team de binnenvaart in al zijn facetten. Onderhoud en reparaties, keuringen van varende objecten, hermotorisering en verbouwingen, kleinschalige nieuwbouw: de complete dienstverlening.

Onze werkwijze

In het hart van het drukke Nederlandse (binnen-)vaargebied beschikken wij over riante, moderne faciliteiten om alle voorkomende werkzaamheden voor onze klanten uit te voeren. In onze prachtige scheepswerf aan de Donge werken wij al sinds 1907 via onze eigen werkwijze. Benieuwd waarom je bij ons altijd op het juiste adres bent? We vertellen je er graag meer over!

Vakmanschap

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Met passie bouwen, verbouwen, repareren en onderhouden we schepen, andere varende objecten en drijvend materiaal. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en faciliteiten die Nieuwenhuijsen Scheepsbouw te bieden heeft!

Het team

Ron Nieuwenhuijsen - Nieuwenhuijsen ScheepsbouwRon Nieuwenhuijsen - Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

Ron Nieuwenhuijsen

TECHNISCH DIRECTEUR – EIGENAAR

Verantwoordelijk voor de hele technische kant van het bedrijf en voor personeelszaken. Na diverse stages bij binnenvaart gerelateerde bedrijven is hij sinds 2002 verbonden aan het bedrijf.

Main ImageHover Image

Martijn Nieuwenhuijsen

ALGEMEEN DIRECTEUR – EIGENAAR

In 1996 begonnen bij het bedrijf en tegenwoordig eindverantwoordelijk voor financiële zaken, calculaties, facturatie, inkoop, public relations en arbo-veiligheid.

Roel Mosterdijk - Nieuwenhuijsen ScheepsbouwRoel Mosterdijk - Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

Roel Mosterdijk

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Kwam in 2017 onze directie versterken met zijn dertig jaar ervaring in bijna alle facetten van de scheepsbouw. Verantwoordelijk voor onder andere calculatie, tekenwerk en engineering van projecten.

Ronald van Wanrooij - Nieuwenhuijsen ScheepsbouwRonald van Wanrooij - Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

ing. Ronald van Wanrooij

MANAGEMENT / CONTROLLER / VENNOOT

Sinds 2002 verbonden aan ons bedrijf en eindverantwoordelijk voor de boekhouding, verzekeringen, vergunningen, et cetera. Alsmede voor de planning en uitvoering van de werkzaamheden in Het Boothuijs.

Main ImageHover Image

Levi Tranadi

MANAGEMENTASSISTENT

Levi is vanaf 2020 werkzaam bij Nieuwenhuijsen en is van stagiair uitgegroeid tot allround specialist. Levi houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop van materialen, werkvoorbereiding, projectmonitoring, Calculatie en tekenwerk, facturatie en de marketing van Nieuwenhuijsen. Kortom een onmisbare kracht achter de schermen.

Main ImageHover Image

Ellen Verhaeren

ADMINISTRATIE

Onze administratieve duizendpoot en mede het gezicht van ons bedrijf als gastvrouw. Ze is sinds 2015 bij ons.

Hendrik Vegter - Nieuwenhuijsen ScheepsbouwHendrik Vegter - Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

ing.  Hendrik Vegter

BEDRIJFSLEIDER / TEKENAAR / WERKVOOBEREIDER / VENNOOT

Bedrijfsleider en samen met de voormannen verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het hele uitvoerende gedeelte op de werkvloer. In 2013 begonnen bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw.

Anita der Kinderen - Nieuwenhuijsen ScheepsbouwAnita der Kinderen - Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

Anita der Kinderen

RECEPTIE / ADMINISTRATIE / GASTVROUW

Heet bezoekers van Nieuwenhuijsen Scheepsbouw sinds 2017 gastvrij welkom en voert allerlei ondersteunende werkzaamheden uit.

Aart KantHover Image

Aart Kant

WERKVOORBEREIDER

Begonnen in 2022 en ondersteunt Ron en Hendrik in hun dagelijkse werkzaamheden. Verantwoordelijk voor het verzorgen van klasse papieren, verzorgen van derde bedrijven, verhaalvorm van werkzaamheden en de inkoop van materialen.

Main ImageHover Image

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Ben jij het nieuwste lid van het top team van de Brabantse scheepsbouwers?

Naar vacatures
qode-eliptic-slider

Aan de Donge

De Donge is een kleine rivier in Noord-Brabant zonder duidelijke bron: een zogenaamde laaglandbeek. Bij Geertruidenberg mondt de Donge uit in de Amer. Van oudsher waren er meerdere scheepswerven gevestigd aan het bevaarbare gedeelte van de Donge, vanwege de ligging nabij Maas, Waal en Rijn: midden in het drukke binnenvaartgebied van West-Europa.