qode-eliptic-slider
De binnenvaart ontzorgen

Over ons

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw is een moderne, zeer goed gefaciliteerde scheepswerf met een lange historie (sinds 1907!). Aan de Donge in Geertruidenberg, centraal gelegen in het drukke Nederlandse vaargebied, ontzorgt ons jonge, betrokken team de binnenvaart in al zijn facetten. Onderhoud en reparaties, keuringen van varende objecten, hermotorisering en verbouwingen, kleinschalige nieuwbouw: de complete dienstverlening.

Persoonlijke, langdurige relaties

Brabantse gemoedelijkheid

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw staat voor ervaring, vakmanschap, professionaliteit, veiligheid en innovatie. Dat laten we vergezeld gaan van Brabantse gemoedelijkheid: van een aangename werksfeer, van persoonlijk contact en van langdurige relaties.

Vakmanschap
Klasse maken tankers
Transparant in planning en kosten

Afspraak is afspraak

Afspraak is bij ons afspraak. We trekken samen met onze klanten op in het werkproces en zijn volledig transparant in de planning en in de kosten. In de offerte maken we álle kosten op voorhand al inzichtelijk, zodat de klant naderhand nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Transparant in planning en kosten

Afspraak is afspraak

Afspraak is bij ons afspraak. We trekken samen met onze klanten op in het werkproces en zijn volledig transparant in de planning en in de kosten. In de offerte maken we álle kosten op voorhand al inzichtelijk, zodat de klant naderhand nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Klasse maken tankers
Centraal in het ARA-gebied

Hart van de binnenvaart

De werf van Nieuwenhuijsen ligt aan de Donge in Geertruidenberg. Ogenschijnlijk in de luwte, maar op de spreekwoordelijke steenworp van Maas, Waal en Hollands Diep en dus prachtig centraal gelegen in het hart van het ARA-gebied.

Nieuwenhuijs scheepsbouw overzichtsfoto

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Met passie bouwen, verbouwen, repareren en onderhouden we schepen, andere varende objecten en drijvend materiaal. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en faciliteiten die Nieuwenhuijsen Scheepsbouw te bieden heeft!

Het team

Ron Nieuwenhuijsen

TECHNISCH DIRECTEUR – EIGENAAR

Verantwoordelijk voor de hele technische kant van het bedrijf en voor personeelszaken. Na diverse stages bij binnenvaart gerelateerde bedrijven is hij sinds 2002 verbonden aan het bedrijf.

Martijn Nieuwenhuijsen

ALGEMEEN DIRECTEUR – EIGENAAR

In 1996 begonnen bij het bedrijf en tegenwoordig eindverantwoordelijk voor financiële zaken, calculaties, facturatie, inkoop, public relations en arbo-veiligheid.

Roel Mosterdijk

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Kwam in 2017 onze directie versterken met zijn dertig jaar ervaring in bijna alle facetten van de scheepsbouw. Verantwoordelijk voor onder andere calculatie, tekenwerk en engineering van projecten.

ing. Ronald van Wanrooij

MANAGEMENT / CONTROLLER / VENNOOT

Sinds 2002 verbonden aan ons bedrijf en eindverantwoordelijk voor de boekhouding, verzekeringen, vergunningen, et cetera. Alsmede voor de planning en uitvoering van de werkzaamheden in Het Boothuijs.

Ellen Verhaeren

ADMINISTRATIE

Onze administratieve duizendpoot en mede het gezicht van ons bedrijf als gastvrouw. Ze is sinds 2015 bij ons.

ing.  Hendrik Vegter

BEDRIJFSLEIDER / TEKENAAR / WERKVOOBEREIDER / VENNOOT

Bedrijfsleider en samen met de voormannen verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het hele uitvoerende gedeelte op de werkvloer. In 2013 begonnen bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw.

Anita der Kinderen

RECEPTIE / ADMINISTRATIE / GASTVROUW

Heet bezoekers van Nieuwenhuijsen Scheepsbouw sinds 2017 gastvrij welkom en voert allerlei ondersteunende werkzaamheden uit.

Vacatures

Bekijk onze vacatures

Ben jij het nieuwste lid van het top team van de Brabantse scheepsbouwers?

Naar vacatures
qode-eliptic-slider

Aan de Donge

De Donge is een kleine rivier in Noord-Brabant zonder duidelijke bron: een zogenaamde laaglandbeek. Bij Geertruidenberg mondt de Donge uit in de Amer. Van oudsher waren er meerdere scheepswerven gevestigd aan het bevaarbare gedeelte van de Donge, vanwege de ligging nabij Maas, Waal en Rijn: midden in het drukke binnenvaartgebied van West-Europa.