Nieuws

Levi Tranadi – van stagiair tot allround specialist in de scheepsbouw

Levi Tranadi – van stagiair tot allround specialist in de scheepsbouw

Levi is geen onbekende bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw, hij is er vanaf 2020 werkzaam. Bij het volgen van zijn opleiding scheeps- en jachtbouwkunde heeft hij veel kennis opgedaan in de scheepswerf. “In een team met leuke en enthousiaste collega’s leerde ik bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw alles over de scheepsbouw”.

Uitgegroeid tot een echte alleskunner
Levi is inmiddels uitgegroeid tot een echte alleskunner. Dat komt onder andere door zijn afgeronde technische opleiding én zijn huidige opleiding bedrijfskunde. Met meer kennis, kan je nu eenmaal meer. Levi houdt zich op verschillende terreinen bezig, zoals inkoop, engineering, werkvoorbereiding, facturatie, marketing en project monitoring. Dus van werkvoorbereidingen tot facturatie en van schade- en projectbegrotingen tot marketing! Vooral de intensieve samenwerking met collega’s maakt het werk bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw zo leerzaam, zeker als het gaat om complexe projecten. “De mogelijkheid om het hele traject van een kopschade te ervaren, van offerte tot reparatie, is iets wat mij energie geeft.”

Korte lijnen tussen afdelingen
De korte lijnen tussen collega’s zijn typerend voor de werkwijze van Nieuwenhuijsen Scheepsbouw. Zo staat Levi altijd in contact met zijn collega’s en overleggen zij voortdurend om de beste oplossing te vinden. “Ik leer elke dag omdat mijn collega’s zo gemakkelijk te benaderen zijn. Tijdens mijn studie bedrijfskunde leer je bedrijfsprocessen te verbeteren. Door de korte lijnen in onze organisatie kan ik die direct in mijn dagelijkse werkzaamheden doorvoeren. Zo blijven we onze dienstverlening optimaliseren om de klant een zo goed mogelijk service te bieden.”

Zeer veel doorgroeimogelijkheden
“Als student heb ik geleerd dat scheepsbouw een echt ambacht is. En dat ik nu samen met het bedrijf mag meegroeien is helemaal top! Heb je interesse in de scheepsbouw, dan raad ik aan om op een van onze vacatures te reageren. Studeer je nog en ben je op zoek naar een toffe leerplek waarin je alle aspecten van de scheepsbouw ontdekt? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen we wat voor je betekenen!”