Nieuws

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en Cornet Groep Werkendam bundelen krachten in succesvolle samenwerking

dek wassen en conserveren

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en Cornet Groep Werkendam bundelen krachten in succesvolle samenwerking

Cornet Groep Werkendam is een erkend specialist in oppervlaktebehandeling, gespecialiseerd in reinigings- en conserveertechnieken. Voor verschillende projecten werken Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en Cornet Groep samen als partners om schepen te reinigen en conserveren. Recent hebben wij samen enkele mooie projecten uitgevoerd. Lees hieronder verder om meer te lezen over deze projecten.

 

Project 1: Grondige Reiniging en Conservering van het Dek

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en Cornet Groep hebben de afgelopen periode nauw samengewerkt aan diverse indrukwekkende projecten. Eén van deze projecten betrof de grondige reiniging en conservering van het dek van een schip.

     

dek wassen en conserveren     
samenwerking cornet groep

Project 2: De Kracht van 2500 BAR Benutten

Een ander project waarbij de krachten werden gebundeld, was het benutten van de immense kracht van 2500 BAR. Door gericht te stralen op een schip, kon het meest hardnekkige vuil effectief worden verwijderd. Het schip onderging een opvallende transformatie en ziet er weer uit als nieuw.

Project 3: Een Frisse Uitstraling in de Nieuwe Huisstijl van Chemgas

Een ware gedaanteverwisseling vond plaats tijdens het derde project. Hierbij werd het schip voorzien van een geheel nieuw verfbestek, daarnaast bovenzijde/ dek behandeld met 500 BAR. Het gehele proces werd uitgevoerd volgens de prachtige nieuwe huisstijl van Chemgas, wat resulteerde in een frisse uitstraling en een mooi eindresultaat. 

 

Een Blik op de Toekomst

Met trots kijken wij terug op weer een succesvolle samenwerking met Cornet Groep Werkendam. Ook in de toekomst zullen wij samen nieuwe uitdagingen en projecten oppakken. De succesvolle samenwerking tussen Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en Cornet Groep

samenwerking cornet group

Uw schip laten reinigen of conserveren?

Ons ervaren team van professionals beschikt over de kennis en expertise om uw schip grondig schoon te maken en de juiste conserveringsbehandeling toe te passen, zodat het bestand is tegen de uitdagingen van zee en weer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw schip kunnen laten stralen en beschermen voor de lange termijn.