Nieuws

Lichte kopschade bakboordzijde en schade aan bakboord zijtank

Macan schade bakboord zijtank

Lichte kopschade bakboordzijde en schade aan bakboord zijtank

Onlangs hebben we een geslaagde reparatie uitgevoerd aan een motortankschip dat een kleine kopschade en huidschade aan BB zijde had opgelopen. In dit nieuwsbericht vertellen we je uitgebreid hoe we ervoor gezorgd hebben dat dit schip inmiddels weer terug in de vaart is.

 

Macan schade bakboord zijtank

Inspectie van de opgelopen schade

Voordat we kunnen beginnen met het repareren van de kopschade en huidschade (beuncompartiment) is het belangrijk dat we de schade inspecteren. Onze reparatie medewerkers inspecteren de schade grondig en controleren hoe ernstig de deuken of scheuren zijn en hoe deze herstelt moeten worden. In overleg met de klasse instantie, verzekering en eigenaar wordt uiteindelijk de omvang bepaald.

 

Schoonmaken van de kopschade en bakboord schade

Na de inspectie wordt de schade schoongemaakt en worden eventuele losse delen verwijderd om de omvang van de reparatie beter te kunnen inschatten.

Indien we gasolietanks of iets dergelijks t.p.v. de schade aanwezig zijn worden deze eerst schoongemaakt.

 

Plaatsen & afwerken van de schade

Na de inspectie en het schoonmaken van de schade is het tijd voor het vernieuwen van de diverse verbanddelen en platen & het aflassen van deze onderdelen. Door onze uitgebreide faciliteiten kunnen we dit vaak snel en vakkundig voor u uitvoeren. Tijd is geld dus wij doen er alles aan zo dat u snel mogelijk weer kunt beschikken over het schip.

 

Afwerking van de schade

Na het vervangen van de beschadigde delen wordt de omgeving van de schade schoongemaakt. Vervolgens wordt de schade gecontroleerd d.mv. lasonderzoek en afpersen van de verschillende compartimenten, en als laatste worden de vernieuwde en beschadigde delen weer geconserveerd volgens het bestek van het schip.

Zo is het schip weer als nieuw en ziet u niks meer van de oorspronkelijk schade.
Benieuwd welke schades we voor u kunnen herstellen? Bekijk dan onze pagina reparatie schip voor meer informatie!

 

Plan uw reparatie door een van onze specialisten

Heeft u zelf helaas schade aan uw schip en wilt u deze laten repareren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.
Wij helpen u graag verder en plannen op korte termijn een afspraak met u voor de reparatie van het schip.