Nieuws

Een geslaagde OSD-beurs voor Nieuwenhuijsen Scheepsbouw in Antwerpen

Een geslaagde OSD-beurs voor Nieuwenhuijsen Scheepsbouw in Antwerpen

We kijken terug op een succesvolle OSD-beurs in Antwerpen, waar Nieuwenhuijsen Scheepsbouw aanwezig was van 17 t/m 19 maart. Bedankt aan iedereen die onze stand heeft bezocht en heeft meegedaan aan onze ludieke actie!

 

 

Een aantal blije prijswinnaars!

 

 

Bijpraten met relaties

 

 

Grijp je kans bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw!

Met ons grijperautomaat konden bezoekers dagelijks kans maken op mooie kortingen op de hellingskosten bij Nieuwenhuijsen. De bezoekers van onze stand beproefden hun geluk en een aantal van hen greep hun kans! Er werd twee keer een blauwe bal gegrepen die 10% korting oplevert en één keer werden er zelfs twee blauwe ballen tegelijkertijd gepakt! Deze gelukkige bezoeker werd beloond met een dubbele korting van 20%! Er waren zelfs twee gelukkige winnaars van de gouden bal. Deze bal is goed voor maar liefst 50% korting op de hellingkosten. Onder deze hellingskosten vallen onder andere het op- en afhellen, sleepbootassistentie, opstoppen en de zitdagen.

 

Passend advies voor elke situatie bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw.

Bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de binnenvaartsector te ondersteunen bij onderhoud, reparaties, keuringen en verbouwingen. Tijdens de OSD-beurs in Antwerpen gingen we in gesprek met veel bezoekers die we mochten ontvangen bij onze stand. Ons betrokken team van experts stond klaar om bezoekers te woord te staan en hun vragen te beantwoorden. Bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de scheepvaartsector.

 

Bedankt voor het langskomen op de OSD-beurs.

We willen graag alle bezoekers bedanken voor hun interesse in Nieuwenhuijsen Scheepsbouw en we hopen jullie snel te verwelkomen op onze werf. We zien jullie graag volgend jaar weer terug op de OSD-beurs!