Nieuws

Aart Kant – Werkvoorbereider bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

Aart Kant

Aart Kant – Werkvoorbereider bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

We stellen je graag voor aan een nieuw gezicht bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw. Met meer dan 25 jaar ervaring in de scheepsbouw is Aart een aanwinst voor ons team. “Vanaf het eerste moment bij Nieuwenhuijsen voelde het als een warm bad. Nieuwenhuijsen is een echt familiebedrijf met een superleuke groep collega’s.”

Aart Kant

Samen projecten tot een succes maken
Tijdens mijn eerste maanden bij Nieuwenhuijsen heb ik al aan veel projecten mogen bijdragen. Hierbij staat vertrouwen centraal. Zo ben ik medeverantwoordelijk voor de inkoop en communicatie richting de klant. Samen dat extra stapje zetten voor de klant en het project tot een succes maken is iets wat me echt een kick geeft. Je weet namelijk nooit wat je aantreft als een schip droog wordt gelegd. Zo kunnen 10 aandachtspunten er 30 worden. Het vervolgens beheren van de werkzaamheden en planning is echt teamwork.

Duidelijke communicatie tussen alle partijen
Om de reparatie of onderhoud aan jouw schip zo gestroomlijnd mogelijk te maken is het belangrijk dat de communicatie onderling optimaal is. Daarom werken we bij Nieuwenhuijsen met korte lijnen tussen afdelingen en houden we alle betrokkenen optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen en werkzaamheden. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de status van jouw schip en weet iedereen precies wat hij of zij moet doen. “Dit werkt voor mij ontzettend prettig”.

Kansen om door te groeien
Ondanks zijn grote bak aan ervaring en kennis heeft Aart al diverse dingen geleerd bij Nieuwenhuijsen Scheepsbouw. Zo krijgt hij veel vertrouwen in het zelfstandig uitvoeren van diverse werkzaamheden en projecten. Daarnaast krijgen we de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen, zo ga ik een cursus CAD- tekenen volgen. Zo blijven we als team constant onszelf verbeteren en bieden we de beste dienstverlening mogelijk aan onze klanten.

Groei uit tot een echte specialist
Passie voor de scheepsbouw, dat is iets wat we gezamenlijk delen. Samen de beste service bieden voor onze klanten. Zo kan je ook bij ons terecht als je geen 25 jaar ervaring hebt in de scheepsbouw. Wij leren je graag alle facetten van ons vakmanschap en helpen je uitgroeien tot een echte specialist.

Collega worden van Aart? Bekijk dan snel onze vacatures!
Wil je net als Aart werkzaam zijn in een team vol enthousiast specialisten in een echt familiebedrijf? Bekijk dan onze vacature pagina en solliciteer direct. Wie weet werk je binnenkort dan samen met Aart op een professionele scheepswerf met de nieuwste technieken.